Ervaringen

Ik ben zo blij dat mijn vrouw mij had opgegeven om rijlessen te nemen bij Forever.
Heb leuke en gezellige tijden gehad tijdens de lessen. Hetty draait er niet omheen met wat ze uit te leggen heeft. En daar hou ik wel van. Ik heb m’n rijbewijs in 1 keer !
Hetty bedankt voor alles !!

Ted.
Wat fijn dat het gelukt is !
Bedankt voor je inzet en je geduld met onze dochter.

Robert & Stephanie
Het rijden met Hetty was altijd prettig en ze is een topper!

Groet, Michel
Bedankt voor het afgelopen jaar !!

Liefs, Roos
Makkelijk vond ik het zeker niet , wat wel heel fijn is dat dit via het RIS-systeem gaat, dus per stap. Je gaat dus verder wanneer je de stap voldoende beheerst. Hetty is een vrouw die weet wat ze doet ! Ik ben Hetty dankbaar voor mijn rijbewijs omdat ik zo een vreselijke angst heb gehad om überhaupt te gaan rijden!! Deze angst is WEG! En ik heb in 2018 mijn vrijheid (rijbewijs) gekregen !

Groetjes, Carola Kool – Gelderman
Hetty, ik ben zo blij dat ik het heb gehaaald. Bedankt voor je enorme inzet en de wijze en gezellige lessen inclusief de koffie & gevulde koek . Ha,ha ,

Groetjes, Kevin
Hartelijk dank voor je liefdevolle rijlessen.
Ik heb veel tips gekregen en raad het nu anderen ook aan om na een lange periode eens weer enkele opfrislessen te nemen.

Annet
Ik kan mijn rijbewijs woensdag ophalen dus dat is spannend ! Bedankt voor de rijlessen en alles wat u mij hebt kunnen leren .

Groetjes, Jonneke
Ik heb heel veel aan je lessen gehad !

Groetjes, Ingelot
Bedankt voor alle lessen en de theorie ! Het heeft enorm geholpen .
Veel succes met alle andere lessen.

Groet, Sietse
Autoschool Forever is een goede school voor de mensen die van duidelijkheid houden, Hetty zal altijd duidelijk zijn met vertellen wat jij moet doen. Wat ik persoonlijk erg fijn vond.

Groet, Rick
Super fijne rijschool. Ik heb daar met veel plezier rijlessen gevolgd in een mooie lesauto, en ook nog eens onder begeleiding van een leuke instructrice. Zij bleef ten alle tijden rustig en legde alles duidelijk uit waardoor ik in één keer kon slagen.

Rob Merkus
Ik vond leren autorijden een hele hoge berg, omdat ik niet snel kan leren.
Hetty heeft mij laten zien, dat het met kleine stapjes wel kan.
Ik heb heel goed leren autorijden en ben in 1 keer geslaagd!
Hetty zei dat ik in mezelf moest geloven, dat ik het toch kon leren.
En dat deed ik. Ondanks mijn beperkingen ben ik geslaagd!

Groeten van Matthijs.
Wat super dat onze zoon mede dankzij jouw lessen in een keer is geslaagd!

Fijne feestdagen & groet,
Jannie
Rijschool Forever is echt een aanrader ! Ik heb op een enorm leerzame en vooral ook leuke manier les gekregen en ik ben dan ook in 1x geslaagd ! Bedankt Hetty, met jouw hulp kan ik nu vele veilige kilometers maken !

Sanne.
Volgende week wordt mijn nieuwe auto bezorgd. Mede dankzij jou is dat mogelijk. Bedankt voor alles.

liefs, Sylvana
Super bedankt voor de hulp, gezellige gesprekken en goede motivatie tijdens de lessen ! Vandaag me rijbewijs opgehaald, spannend hoor, hihi !

Groetjes, Maxime
Zojuist het berggebied El Teide in Tenerife bestegen met de auto. Ik wilde dit moment graag nog even met je delen als dank.

Mvg, Kristopher
Bedankt voor alle super leuke lessen, ik heb onwijs veel geleerd !! Hetty neemt echt de tijd voor je om iets uit te leggen totdat je het snapt, ze heeft veel geduld en geeft je zelfvertrouwen !

Groetjes, Mai
Hartelijk bedankt voor alles !!
Ik zal je missen maar ik weet dat je veel andere leerlingen
gelukkig maakt in het nieuwe jaar !

Hartelijke groet, Joke
Bij deze wil ik je graag namens Sandra en mij van harte bedanken dat alle drie de kinderen door jouw toewijding hun rijbewijs gehaald hebben. Voor ons was het rijbewijs een belangrijk onderdeel om mee te geven aan de kinderen voor hun verdere toekomst. Als ons gevraagd wordt of wij nog een goede rijschool weten, dan begrijp je dat " Forever " de enigste in Almere is.

met vriendelijke groet, Edwin en Sandra
Bedankt voor alle leerzame lessen!

Sharon
Gijs is vanochtend geslaagd! Hartelijke dank voor je inzet en hulp.

Hartelijke groeten, Henk
Heel erg bedankt voor de tijd en energie die je in mijn “gele” (met vleugje blauwe) persoonlijkheid hebt gestoken! Je bent toegewijd aan je werk en straalt dat ook uit. Je hebt meerdere keren (per les, sorry daarvoor) onze levens gered, dus bedankt! Ik heb ervan genoten en wens je veel goeds toe!"

Groetjes, Natascha
Remco in 1x geslaagd! We zijn enorm blij met dit resultaat! We zijn erg tevreden over de manier van lesgeven en benadering naar Remco toe.

Hartelijke groeten, Hans en Mariëlle
Ik wilde je nog een keer bedanken voor de mooie uren die we tijdens de lessen ervan gemaakt hebben. Ondertussen heb ik al heel wat kilometers gereden! Ik wens je het allerbeste.

Joost
Hi Hetty,
Vandaag mijn rijbewijs opgehaald en in de groot-formaat bus van mijn vader gereden! Voel me helemaal jarig!

Groetjes, Elly
Mijn dochter en zoon hebben van jou rijlessen gehad en zij hebben beide met succes hun rijbewijs gehaald ! We zijn hartstikke positief over jouw rijlessen, jouw begeleiding en jouw inzet en flexibiliteit. Mooi ook dat je met een algemene doordachte leermethode als basis ieder van de kids op een eigen manier benadert die goed bij hen past.Daarmee heb je hen letterlijk en figuurlijk op weg geholpen.

Met vriendelijke groet, Jeroen
Ik ben je de afgelopen maanden 2 keer tegen gekomen op de weg, maar het was niet mogelijk om te zwaaien. Ik maak uitgebreid gebruik van mijn rijbewijs en heb een baantje waarbij ik biologisch vers gemaakt eten rondbreng. Ik gebruik de auto vaker dan mijn moeder en laatst versprak ze zich ook en zei ze per ongeluk tegen mij “jouw” auto ".

Groetjes, Lotte
HOERA !!! Ik ben in één keer GESLAAGD !!! Heel erg bedankt voor alle lessen. Dit kleinigheidje is een verrekijker omdat ik als ik in de auto zit nog jaren je stem zal horen: "ver vooruit kijken TIM". Bedankt! (bij 2 flessen wijn, aan elkaar gebonden als verrekijker)

Tim
Ik wil je hartelijk bedanken voor de fantastische begeleiding van Sanne! Veel succes met je bedrijf!

Stephanie
Je hebt niet alleen onze schoondochter leren autorijden, maar je hebt ook onze kleindochter leren fietsen! Dat is toch echt champagne waard! Bedankt!

Met warme groet van huis tot huis, Peter en Maria (vergezeld van heerlijke fles champagne)
Wilde je nog even laten weten hoe ontzettend blij ik ben met m’n rijbewijs. Heb in Frankrijk de tolwegen, files en bergen mogen trotseren. Echt super!

Liefs, Marian
Ik wou je nog even bedanken voor alle leuke lessen die ik van je heb gehad! Ik heb net mijn rijbewijs opgehaald en ga zo voor de eerste keer rijden zonder jou!

Groeten, Teun
We willen je graag heel hartelijk danken voor je inzet en motivatie voor Marvin bij het behalen van zijn rijbewijs. Wij zijn zeer tevreden over je werkwijze!

Hartelijke groet, Marvin, Chris en Belinda
"Forever" bedankt voor alle lessen die jij me hebt gegeven! Zelfstandig mobiel, mede ook dankzij jouw geduld, tact, inzicht en ook nuchterheid.

Hartelijke groet, Mieke
Echt een goede rijschool! Het gaat allemaal op je eigen tempo en het wordt goed uitgelegd. Ze wil heel graag dat je in 1 keer slaagt en dat is gelukt! Was zeker een goede keus om hier les te nemen.

Groetjes, Kyra
Kijk met plezier naar de prettige rijlesssen die je mij (als 77-jarige !) hebt gegeven.

Hartelijke groet ook namens mijn man, Rita
Voor mij is het lessen bij rijschool Forever niet alleen een begin van mijn vrijheid geweest. Hetty heeft met veel geduld er ook voor gezorgd dat ik weet wie ik echt ben, en daar ben ik haar heel erg dankbaar voor, en ik zal nog vaak denken aan haar uitspraken. Met veel tranen, pepermuntjes en dropjes heb ik nu eindelijk mijn roze kaartje en is het autorijden een hobby van mij geworden (wie had dat gedacht he Hetty , hahaha). Voor mij krijgt Forever een dikke 10!!

Heel veel liefs Roos.
Hetty,

Veel dank voor de geweldige manier waarop jij in mijn zoon geloofde en hem hebt voorbereid. Nu vind ie (met rijbewijs !) zijn weg in de vliegwereld waar zijn grote passie ligt, super he !

Heel hartelijke groet, Inge
Met veel plezier kijk ik terug op de rijlessen. Wat bij de andere rijscholen niet lukte, lukt bij jou wel. Slagen in 1 keer. Het was lachen wanneer het kon en serieus wanneer het moest. Inmiddels rijd ik met mijn eigen autootje heel Nederland door. Hetty heel erg bedankt!

Groetjes, Dustin
Hai Hetty,

Jij ontzettend bedankt voor al je goeie zorgen voor Jor. En ook gefeliciteerd met dit resultaat. Wat Jor toch echt aan jou te danken heeft! Hij is altijd met plezier zijn rijlessen gaan doen.

Groetjes, Joyce
De vrijdag voelt straks wel heel leeg, maar ook heel vrij! Ik ben heel dankbaar voor alle hulp en steun tijdens mijn rijlessen en ook om mijn aversie tegen rijden te verminderen. En dat is zeker gelukt! Nu ook het resultaat gezien, ik ben ontzettend blij! Nogmaals bedankt!

Lieve groet, Christa
Hoi Hetty,

Bij deze willen we je bedanken voor de lessen die je Kay hebt gegeven. We zijn erg blij dat hij "het roze papiertje" heeft bemachtigd met dank aan jouw kunde en inzet!

Brenda & Erik
Hi Hetty,
Ik heb een hele fijne tijd gehad tijdens mijn lessen. Er werd overal de tijd voor genomen en ben erg blij dat ik nu lekker overal naar toe kan rijden! Bedankt Hetty!

Liefs Rachel
Hartelijk bedankt voor de rijlessen! Ik heb inmiddels mijn rijbewijs opgehaald en ben er erg blij mee. Ik zal je bij mijn zusje aanbevelen!

Eline
Heel erg bedankt voor alle rijlessen het afgelopen jaar waardoor ik nu met veel plezier kan autorijden! Ik wens je het allerbeste toe en veel succes en plezier met lesgeven!

Groetjes, Simone
Beste Hetty,
Ik keek altijd weer uit naar de lessen. Je was streng wanneer ik dat nodig had, maar veel vaker heerlijk gezellig. Bedankt en ga zo door!

Groet!
Michel
Hoi! Rijden met Forever was erg leerzaam. Ik heb zelfvertrouwen op de weg.

Groetjes, Thomas!
Bij Forever krijg je goede begeleiding bij het autorijden. Tijdens de les krijg jij alle aandacht en leer je alles stap voor stap, waardoor ik nu met veel zelfvertrouwen de weg op kan!

Michella
Een goede, rustige maar vooral leuke autorijschool!

Daryl
Zo had ik het in gedachten , gierend van de pret de bocht door, met mijn rijbewijs.(bij foto van luid-miauwend katje in raceauto) Hetty ,nogmaals bedankt dat ik bij je kon lessen en bovenal dank voor al je geduld !

Tot ziens, veel liefs, Tineke
Nogmaals dank voor de "rij" en "gezelligheidslessen" . Er zijn twee " blijde rijders" bij op de weg. We hopen en wensen dat je je rijschool verder kunt uitbouwen met nieuwe cursisten !

Liefs , Jitske en Janine (dochter)
Ik heb met een prima eindresultaat gelest bij Autorijschool Forever. Hetty is eerlijk, streng maar motiverend én heeft altijd snoep tijdens de lessen. Als ik er zelf even doorheen zat pushte Hetty me om er toch weer volledig voor te gaan, en maakte ik toch weer goede stappen. Nu cruise ik heerlijk het hele land door, met dat mooie roze pasje in m'n zak. Thanks Hetty!

Ben Peter
Ik heb met veel plezier gelest bij Autorijschool Forever. Een aanrader voor iedereen.

Nick
Dank voor het lesgeven en support. Ik ben super blij dat ik mijn rijbewijs heb gehaald !

Liefs, Leona
Forever, een rijschool met discipline, finesse en doorzettingsvermogen. Steun en rust aan je zij met dropje of pepermuntje erbij.

Philip
Ik heb altijd veel plezier gehad in mijn rijlessen met Hetty. Hetty is een lieve, begripvolle vrouw die heel goed les geeft. Hierdoor kon ik knallen bij m'n rijexamen en boven m'n eigen verwachtingen uit presteren: in 1 keer geslaagd! Nu ga ik heerlijk zelf genieten van het rijden, en extra opletten op katten die uit een uitrit komen, want die lopen gewoon door terwijl ze geen voorrang hebben, haha!(weet je nog ??) Bedankt voor alles Hetty, je bent een topinstructrice!

Groetjes, Annemarijn
Heel erg bedankt voor de goede en fijne rijlessen die ik bij jou mocht volgen. Ik heb er altijd erg van genoten. En nu mag ik dankzij jou zelf over de weg "walsen" ( een verbeterde cha-cha-cha , ha,ha,)

Liefs, Sanne
Super bedankt voor alles ! Had het zonder jou natuurlijk niet gekund , ben echt heel erg blij !

Groetjes, Melissa
Ik heb bij deze rijschool mijn zelfvertrouwen flink omhoog gewerkt, Hetty is een hele rustige en behulpzame vrouw. Het maakte niet uit hoeveel fouten ik maakte, Hetty zei altijd : we laten het achter ons en beginnen opnieuw alsof er niks gebeurd is. Dit heeft mij veel geholpen en ik heb ( in één keer) mijn rijbewijs!

Groetjes, Frank
Ik heb onwijs veel van je geleerd, je legde alles netjes en goed uit. Als ik het voorbeeld niet begreep dan deed je het voor bijvoorbeeld met inparkeren, invoegen op de snelweg. En als er een situatie was waarbij ik iets niet goed had gedaan dan vroeg je waarom ik het zo had gedaan, en legde je uit hoe het ook kon. Ik heb me altijd heerlijk op me gemak gevoeld, je hield met iedereen rekening qua lesuren. Je hebt super veel geduld en doet je werk met liefde en passie. Ik raad iedereen aan om bij jou te gaan lessen! Je bent een topper!

Liefs, Madelon
Eerst heb ik bij een andere rijschool gereden en daar lukte het totaal niet. Bij Autorijschool Forever ben ik geweldig geholpen en opeens lukte het wel! Er is veel aandacht voor de leerling, de instructrice is heel kundig en de lesmethode is heel duidelijk. Momenteel heb ik dan ook mijn rijbewijs. Ik zou Forever bij iedereen aanraden!

Groetjes, Ellen
Ik heb een goede tijd bij Hetty gehad, het was vaak gezellig en Hetty was altijd vriendelijk. Ik had er zelf (in het begin) weinig vertrouwen meer in dat ik ooit nog mijn rijbewijs zou halen, maar dankzij Hetty en het vertrouwen wat ik kreeg in de lessen heb ik het in één keer gehaald.

Groetjes, Irene
Ik heb autorijschool Forever ervaren als een prettige rijschool. De sfeer in de auto was goed, je voelt je op je gemak tijdens het rijden omdat je op een positieve manier benaderd word. Elke les voel je dat je beter wordt en dat komt door de enorme goeie lessen die gegeven worden. Autorijschool Forever heeft van mij een zekere auto bestuurder gemaakt!

Groetjes, Frank
Door de rijlessen met jou heb ik geleerd goed en veilig auto te rijden en heb ik nu dus mijn rijbewijs gehaald ! Bedankt voor al je aandacht, tijd en hulp ! Succes nog verder met je rijschool !

Groetjes, Linda
Bedankt voor dit jaar met lessen. Voor het geduld en het leren !

Heel veel groetjes, Marleen
Hallo Hetty,

Ook willen wij jou feliciteren en bedanken voor het slagen van onze Sander. Was een topprestatie! Je hebt ervoor gezorgd dat hij op het juiste moment heeft geknald, net als een topsporter klaarmaken voor die belangrijke wedstrijd.

Hgr. John en Ineke
Beste Hetty,

De rijlessen waren altijd leuk. Ik heb veel geleerd van je, je neemt de tijd om dingen uit te leggen tot dat ik het snap, ook heb ik met veel plezier de rijlessen gevolgd. Altijd op tijd en altijd gezellig, dank hiervoor.

Groetjes, Danny W.
Hoi aankomend nieuwe leerlingen,

Als je besluit bij Hetty te gaan rijden, ben je verzekerd van een goede rijopleiding. Hetty heeft oog voor persoonlijke behoeften en vindt het leuk om met verschillende persoonlijkheden (plus en minpunten) om te gaan. Hetty heeft in korte tijd veel tijd voor me vrijgemaakt zodat ik in de periode dat ik beschikbaar was veel kon rijden en m'n rijbewijs kon halen. Zelfs extra uurtjes in de avond waren in overleg geen probleem. Ik heb een gezellige tijd gehad in de auto met Hetty!

Brenda
Autorijschool Forever is een fijne rijschool! Hetty heeft ervoor gezorgd dat Jesper zijn rijbewijs heeft gehaald! Hetty is geduldig en weet waar ze mee bezig is TOPPIE Hetty zo doorgaan!!

Gr Patricia
De lessen waren vanaf het begin erg goed voorbereid. Doordat je met de RIS methode werkt wist ik altijd wat ik de volgende les zou leren. Ik kan in een woord zeggen wat ik van je lessen vond! TOP!! Hetty ga zo door!

Groetjes Sophie